Puutarhamyymälä

Puutarhamyymälä

Puutarhaan tarvitaan luonnollisesti myös multaa, ravinteita, ruukkuja, siemeniä ulkolintujen ruokintaan ynnä muuta sellaista. Monipuolisesta puutarhamyymälästämme löydät taatusti kaiken tarvitsemasi.

Puutarhatuotteet

Myymälästämme löytyy suuri valikoima erilaisia patsaita ja ruukkuja, puutarhahoidossa tarvittavat työvälineet, lannoitteet, kasvinsuojelu- ja tuholaistorjunta-aineet, komposti- ja huussikuivikkeet, mullat, kuorikatteet, kalkki ja agromateriaalit.

Kevään kylvötöihin löydät kaikki tarvikkeet ja siemenet mm. valiosiemenperunat, istukassipulit, hyötykasvien ja kesäkukkien siemenet. Autamme mielellämme valitsemaan oikean tuotteen ja kerromme miten saat puutarhasi kukoistamaan.

Ulkolinnuille

Puutarhamyymälässämme on laaja valikoima erilaisia ruokia ulkolinnuille taatusti kilpailukykyiseen hintaan huippulaadukasta ja tarkastettua siementä. Meiltä saat pieniä ja isoja määriä kauraa, auringonkukansiemeniä, kuorittua auringonkukan siementä, pähkinöitä, talipalloja ja –pötköjä vuoden ympäri. Valikoima vaihtelee sesongin mukaan.
Runsas valikoima erilaisia linnunpönttöjä mm. talitiainen, sinitiainen, helmipöllö, koskelo, telkkä, varpuspöllö, kottarainen. Meillä myös linnunpöntön lentoaukon suojapellit, unohtamatta lintulautoja, siemenautomaatteja ja oravien syöttöautomaatteja.

Lisäksi kutsumattomille vieraille saatavilla jänis-, myyrä-, rastas- ja peuraverkot/karkoitenauhat.